nieuws

Slager Van Hooff ondernemer van het jaar

Slagersnieuws

HEEZE – Slagerij van Hooff uit Heeze is woensdagavond door de ondernemersvereniging Industrie en Dienstverlening Heeze-Leende (IDHL) uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2011, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Slager Van Hooff ondernemer van het jaar

HEEZE – Slagerij van Hooff uit Heeze is woensdagavond door de ondernemersvereniging Industrie en Dienstverlening Heeze-Leende (IDHL) uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2011, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Eigenaar Jan van Hooff kreeg de prijs tijdens het nieuwjaarsdiner van de IDHL. Wethouder Jos van Bree overhandigde hem het kunstwerk van beeldhouwer Tom Haemers uit Heeze en de oorkonde die aan de onderscheiding zijn verbonden.

Slagerij van Hooff won het na een bedrijfsscan van de twee andere finalisten, Catering-service van Grunsven en Drukkerij van Mierlo. Volgens de verkiezingscommissie is Slagerij van Hooff een bedrijf waar gepassioneerd ondernemerschap en gestructureerd management op een uitstekende wijze worden gecombineerd. Dit blijkt onder meer uit dalende werkdruk ondanks enorme omzetgroei.

 

Reageer op dit artikel