nieuws

Slager Van Hees sluit deuren

Slagersnieuws

EEMNES – Na bijna 64 jaar heeft slagerij Van Hees vorige week zijn winkeldeuren definitief gesloten.

EEMNES – Na bijna 64 jaar heeft slagerij Van Hees vorige week zijn winkeldeuren definitief gesloten.

Door de komst van het nieuwe winkelcentrum De Minnehof werd de slager gedwongen te verhuizen. ‘We hadden een nieuwe plek kunnen uitzoeken, maar dan moesten we tonnen investeren. Daar hebben we geen zin meer in’, vertelt de 63-jarige Sjoerd Schuurman in de Laarder Courant. Hij nam het bedrijf 37 jaar geleden samen met zijn vrouw van zijn schoonvader over.

Het ambachtelijk bereiden van worst en het contact met vaste klanten gaat het slagerskoppel het meest missen. Schuurman stopt voorlopig nog niet met werken maar gaat 25 uur per week aan de slag als slager in de Coop supermarkt.

Reageer op dit artikel