nieuws

Slager Van der Geer sluit in Ede

Slagersnieuws

VEENENDAAL/EDE – Slager John van der Geer heeft zijn filiaal in Ede per 10 mei gesloten. De slagerij aan het Dr. Slotermaker de Bruïneplein in Veenendaal blijft gewoon geopend. De slager compenseert de sluiting met het starten van een bezorgservice in Ede.

Slager Van der Geer sluit in Ede

VEENENDAAL/EDE – Slager John van der Geer heeft zijn filiaal in Ede per 10 mei gesloten. De slagerij aan het Dr. Slotermaker de Bruïneplein in Veenendaal blijft gewoon geopend. De slager compenseert de sluiting met het starten van een bezorgservice in Ede.

Een aantal factoren speelde een rol bij de beslissing van John van der Geer. ‘Personeelslasten in het filiaal zijn vrij hoog en het heen en weer brengen van de vleesproducten vanuit Veenendaal naar Ede heeft de nodige logistieke en financiële consequenties. Verder liep het tijdelijke contract van mijn slager in Ede af. En ik moet gewoon erkennen dat het de laatste tijd minder liep. Je kunt dan beter aan één winkel alle energie en aandacht besteden,’ vindt Van der Geer die heeft ervaren dat het belangrijk is om als mede-eigenaar (samen met zijn 68-jarige vader vormt hij een V.O.F) zélf in de zaak aanwezig te zijn. ‘En dat kan niet met twee winkels,’ aldus Van der Geer.

Om zijn klanten in Ede tegemoet te komen heeft Van der Geer besloten een bezorgservice in de stad op te starten. ‘Daar is behoefte aan, we hebben dat vooraf onderzocht en 70% van de klanten reageerde er positief op. Vooral de vaste klandizie vindt het echter jammer dat we ermee stoppen. Een aantal zal ook in Veenendaal blijven komen.’ 
 

Reageer op dit artikel