nieuws

Slager Van den Berg beloont Marianne Timmer

Slagersnieuws

HIERDEN – Schaatsster Marianne Timmer krijgt een jaar lang gratis biefstukken van de Hierdense slager Van den Berg als zij goed presteert tijdens de Olympische Spelen in Vancouver.

Slager Van den Berg beloont Marianne Timmer

HIERDEN – Schaatsster Marianne Timmer krijgt een jaar lang gratis biefstukken van de Hierdense slager Van den Berg als zij goed presteert tijdens de Olympische Spelen in Vancouver.

Timmer schrijft over de slager in haar column in de Telegraaf.  De Hierdense slager wil haar met dit vooruitzicht een hart onder de riem steken en steunen in de aanloop naar de Winterspelen van 2010.  ‘Ik ken haar en haar man Henk (keeper van Feyenoord, red.) goed. Ze zijn gek op mijn biefstukjes. Hij nam altijd al biefstukken van mij mee toen hij nog keepte bij FC Zwolle.’

Van den Berg heeft eigen vee en slacht de dieren nog zelf. Behalve dat hij Marianne Timmer graag wil steunen, stelt hij de biefstukken bij een goede prestatie ook beschikbaar omdat de voedingswaarde in het vlees, goed zou zijn voor een topsporter. De biefstukken zijn al gratis als Timmer een plek bij de top 10 weet te halen.
 

 

Reageer op dit artikel