nieuws

Slager Van de Weg ook in Hasselt

Slagersnieuws

HASSELT – Keurslager Van de Weg in Hasselt opent op woensdag 10 juni zijn nieuwe winkel. Deze overname betekent de tweede winkel voor familie Van de Weg.

HASSELT – Keurslager Van de Weg in Hasselt opent op woensdag 10 juni zijn nieuwe winkel. Deze overname betekent de tweede winkel voor de familie Van de Weg.

Rik van de Weg neemt de winkel van Daan en Trijn Roeland over. Beiden zijn erg enthousiast dat hun winkel wordt overgenomen en verder gaat als Keurslagerij. In de nieuwe winkel kunnen klanten terecht voor verse vlees- en vleeswarenaankopen, salades en grillspecialiteiten. Ook is het mogelijk om een compleet verzorgde partycatering en gevulde broodjes te bestellen, meldt de Zwartewaterkrant.

Keurslagerij Van de Weg beschikt in Genemuiden over een ruime worstmakerij. Alle worstsoorten worden zelf gemaakt volgens authentieke receptuur. De Keurslagerij in Hasselt zal deze worstsoorten ook in haar assortiment opnemen. Om de opening van deze winkel te vieren zijn er diverse openingsfestiviteiten georganiseerd.

Reageer op dit artikel