nieuws

Slager Tutert investeert in twee nieuwe winkels

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Slager Wim Tutert gaat in zijn vestigingsplaats Raalte investeren in twee nieuwe winkels. Zijn eigen slagerij blijft gewoon staan. In de twee winkels komt andere detailandel dan vleesverkoop.

SLAGERSWERELD – Slager Wim Tutert gaat in zijn vestigingsplaats Raalte investeren in twee nieuwe winkels. Zijn eigen slagerij blijft gewoon staan. In de twee winkels komt andere detailandel dan vleesverkoop.

‘Ja hoor, onze slagerij blijft gewoon staan’, benadrukt de Raalter slager Wim Tutert in De Stentor, als hij vertelt over zijn uitbreidingsplannen in het kader van de tweede fase van het Centrumplan.
‘Maar we willen wel investeren in realisering van twee nieuwe winkels. De ene winkelruimte komt naast onze slagerij. Aan de achterzijde, richting Het Schip, komt nog een tweede winkel. Bouwbedrijf Meijer koopt als ontwikkelaar de benodigde grond van de gemeente en investeert in de bouw van acht appartementen.’Tutert is blij dat de plannen nu eindelijk door lijken te gaan. ,,Je hebt hier wél doorzettingsvermogen voor nodig. Iedere keer weer waren er nieuwe tegenvallers!”

Reageer op dit artikel