nieuws

Slager trekt rond kerstdagen verloven in

Slagersnieuws

DRONTEN/EMMELOORD – Alle verloven zijn ingetrokken – bij wijze van spreken dan. ‘Iedereen die kan werken, die werkt’, zegt Cor Klaver van de gelijknamige slagerij in Dronten.

Slager trekt rond kerstdagen verloven in

DRONTEN/EMMELOORD –  Alle verloven zijn ingetrokken – bij wijze van spreken dan. ‘Iedereen die kan werken, die werkt’, zegt Cor Klaver van de gelijknamige slagerij in Dronten.

‘Ik denk dat we vandaag bijna 25 mensen hebben rondlopen.’ Alle hens aan dek voor de slagerij. Met de kerstdagen voor de deur worden bestellingen klaargemaakt en is het druk in de winkel aan Het Ruim. Klaver, met gevoel voor understatement: ‘Het gaat lekker. Nee, het is niet drukker dan vorig jaar. Ook niet minder druk. Van de recessie is niets te merken. Blijkbaar willen mensen gewoon lekker eten met kerst.’

Veel wild staat er dit jaar op het menu in Dronten. En rollades, lekker gevuld natuurlijk. ‘Met parmezaanse kaas, tuinkruiden, parmaham… er is veel mogelijk.’  In Emmeloord zijn de amuses in trek, merkt slagersvrouw Janny Harzevoort. ‘Kleine hapjes doen het opvallend goed dit jaar.’

Naar het hele artikel in De Stentor

 

Reageer op dit artikel