nieuws

Slager-traiteur Witteveen geeft workshop varken uitbenen

Slagersnieuws

ZEIST – Deze week werd de eerste workshop ‘varken uitbenen’ gehouden bij Slager-traiteur en kookstudio Witteveen van Jeroen Witteveen (foto).

Slager-traiteur Witteveen geeft workshop varken uitbenen

ZEIST – Deze week werd de eerste workshop ‘varken uitbenen’ gehouden bij Slager-traiteur en kookstudio Witteveen van Jeroen Witteveen (foto).

De workshop is gericht op consumenten. Tijdens de sessie, waarvoor € 65 per persoon werd gerekend, kregen de geïnteresseerden het echte slagerswerk te zien. De avond startte met het uitbenen en verdelen van een half varken.

Aansluitend vond een kookworkshop plaats. ‘Klanten geven aan dat ze het interessant vinden om te weten waar hun eten vandaan komt. Deze eerste groep bestond uit mensen die zichzelf aangemeld hadden. Ik verwacht dat ik deze workshop een keer herhaal, maar dan met een lammetje of een achtervoet van een rund. Een nieuwe datum staat nog niet vast, waarschijnlijk in het najaar,’ laat Jeroen Witteveen de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) weten.

Voor meer informatie: Jeroen Witteveen, tel: 030 6915631.
 

Reageer op dit artikel