nieuws

Slager speelt in op populariteit carnavalskraker (videoclip)

Slagersnieuws

BARNEVELD – Slager Jan Joosten speelt in op de populariteit van de carnavalshit ‘De balletjes van de Koningin’ van André van Duin. De kraker gaat over de gehaktballetjes die de Koningin haar gasten serveert.

Slager speelt in op populariteit carnavalskraker (videoclip)

BARNEVELD – Slager Jan Joosten speelt in op de populariteit van de carnavalshit ‘De balletjes van de Koningin’ van André van Duin. De kraker gaat over de gehaktballetjes die de Koningin haar gasten serveert.

‘Van Duin werpt zich met deze hit bewust of onbewust op als ambassadeur van de oer Nederlandse gehaktbal’, vindt Keurslager Joosten. ‘Hier moeten wij als Nederlandse slagers op inspringen. Het is gratis reclame.’
 
Vanaf 3 februari heeft de Barneveldse slager ‘De balletjes van de Koningin’ in zijn toonbank liggen. Het zijn gehaktballen met oranje paneermeel die per vijf stuks voor 3.95 euro over de toonbank gaan. Het management van André van Duin heeft Joosten toestemming gegeven de naam te gebruiken.

Naar de carnavalskraker (videoclip)

 

Reageer op dit artikel