nieuws

Slager snijdt voor tweede keer hand af

Slagersnieuws

WELLINGTON – Een Nieuw-Zeelandse slager heeft voor de tweede keer zijn linkerhand afgesneden.

WELLINGTON – Een Nieuw-Zeelandse slager heeft voor de tweede keer zijn linkerhand afgesneden.

Het ongeval gebeurde toen Bryan Speers een homp vlees te lijf ging met een lintzaag, meldt het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. Door een verkeerde beweging sneed de man in zijn linkerhand. Die hing met nog enkele pezen aan zijn arm. De hand had hij enkele jaren hiervoor ook al eens toegetakeld.

Tape
‘Met mijn hand in m’n hand snelde ik naar het bureau van de baas. Ik dacht dat ik ging sterven’, zegt Speers in Nieuw-Zeelandse media. Zijn collega’s maakten de afgerukte hand vast met een stuk tape en brachten Bryan naar het ziekenhuis.

Daar stonden de artsen voor een aartsmoeilijke klus omdat de beenhouwer op nagenoeg dezelfde plaats al eens z’n hand bijna had afgesneden. Het team van dokter Katerina Anesti heeft de operatie evenwel tot een goed einde gebracht. Speers zal nog enkele maanden moeten revalideren.

 

Reageer op dit artikel