nieuws

Slager Sjek Floor op YouTube

Slagersnieuws

NIJMEGEN – Slagerij Floor profileert zich op het wereldwijde web. Via een filmpje op YouTube geeft Sjek Floor een aardig inkijkje in zijn bedrijf.

Slager Sjek Floor op YouTube

NIJMEGEN – Slagerij Floor profileert zich op het wereldwijde web. Via een filmpje op YouTube geeft Sjek Floor een aardig inkijkje in zijn bedrijf.

Hij verkoopt vlees en houdt varkens en toch loopt progressief Nederland met hem weg. Slager-ondernemer Sjek Floor heeft een slagerij in de Nijmeegse binnenstad en was 25 jaar geleden een van de eerste scharrelvarkenshouders.

In het filmpje op YouTube laat de slager de herkomst van zijn varkensvlees zien. Ook is te bekijken hoe na de slacht het vlees ambachtelijk bewerkt wordt. Verder beelden van de worstmakerij en het roken van de hammen. Aan het eind van de film is de authentieke winkel van Floor te zien. Floor is meer ondernemer dan praktijkman, hoewel hij de verzorging van de varkens zelf voor zijn rekening neemt. In de slagerij leunt hij voor het ambachtelijke werk zwaar op zijn medewerkers.

Naar het filmpje

 

Reageer op dit artikel