nieuws

Slager Schreinemachers participeert in Venlo Vers

Slagersnieuws

VENLO – Venlose versondernemers beginnen zondag 14 december een grootschalig samenwerkingsverband. Zeven verschillende versondernemers, waaronder een slager en twee bakkers, starten een gezamenlijke online verswinkel en bezorgdienst.

Slager Schreinemachers participeert in Venlo Vers

VENLO – Venlose versondernemers beginnen zondag 14 december een grootschalig samenwerkingsverband. Zeven verschillende versondernemers, waaronder een slager en twee bakkers, starten een gezamenlijke online verswinkel en bezorgdienst.

Consumenten kunnen op de website van VenloVers.nl een keuze maken uit meer dan 1000 dagverse producten. De backoffice van de website splitst de orders en verspreidt deze automatisch onder de deelnemende ondernemers. De ondernemers zorgen voor de afwikkeling en brengen hun gecodeerde producten dagelijks naar het distributiecentrum van VenloVers.nl. Daardoor bestaat de mogelijkheid om binnen 24 uur het totale verspakket te leveren.

De participerende versondernemers zijn: Slagerij Schreinemachers, Versmarkt De Mop, Bakkerij Rutten, Visspeciaalzaak De Niezings, Banketbakkerij Lamers, Parti Noten-Koffie-Chocolade en Slijterij Bert en Joep Dielen.

 

Reageer op dit artikel