nieuws

Slager schenkt 266 rollades aan Voedselbank

Slagersnieuws

SPIJKENISSE – Slager Harry Molendijk van Molendijk Vleespaleis in het Spijkenisser winkelcentrum Akkerhof geeft alle 266 huishoudens in zijn stad die wekelijks een voedselpakket ontvangen volgende week een rollade.

Slager schenkt 266 rollades aan Voedselbank

SPIJKENISSE – Slager Harry Molendijk van Molendijk Vleespaleis in het Spijkenisser winkelcentrum Akkerhof geeft alle 266 huishoudens in zijn stad die wekelijks een voedselpakket ontvangen volgende week een rollade.

Hij doet dit met het oog op kerst. Molendijk en zijn vrouw werden geïnspireerd door de benefiet-tv-uitzending van donderdagavond om zo veel mogelijk eten en spullen in te zamelen voor de minima die aangewezen zijn op de Voedselbanken. ‘Ik hoop dat veel andere slagers in de regio mijn voorbeeld volgen,’ zegt Molendijk in het Algemeen Dagblad. ‘We moeten echt wat doen voor deze mensen.’

 

Reageer op dit artikel