nieuws

Slager Schell op YouTube

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Slager Schell in Rotterdam profileert zich op het wereldwijde web.

Slager Schell op YouTube

ROTTERDAM – Slager Schell in Rotterdam profileert zich op het wereldwijde web.

De naam is eigenlijk het enige dat slagerij Schell nog gemeen heeft met de in 1796 gestarte typische Hollandse slagerij. De klanten van Schell die tegenwoordig in de zaak aan de West-Kruiskade komen zijn zeer verschillend van afkomst: Joegoslaven, Kaapverdianen, Surinamers, Antillianen, Spanjaarden, Chinezen en natuurlijk ook Nederlanders. ‘Om te overleven in deze kleurrijke samenleving, moet je het assortiment en je personeel daar op aanpassen,’ zegt Frank Schell, die bijvoorbeeld Antiliaanse producten als gezouten varkensoren, cabrito, verse gezouten staartjes en vers gezouten pootjes in de vitrine heeft liggen.

Naar het korte filmpje

 

Reageer op dit artikel