nieuws

Slager redt jongen (4) uit brandende auto

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Een 29-jarige slagerijmedewerker in Rotterdam heeft een 4-jarige jongen uit een brandende auto gered. De moeder had hem achtergelaten om snel iets te kopen. Op de achterbank lag een aansteker waar haar zoontje vermoedelijk mee is gaan spelen, laat de politie weten.

ROTTERDAM – Een 29-jarige slagerijmedewerker in Rotterdam heeft een 4-jarige jongen uit een brandende auto gered. De moeder had hem achtergelaten om snel iets te kopen. Op de achterbank lag een aansteker waar haar zoontje vermoedelijk mee is gaan spelen, laat de politie weten.

De reddingsactie vond vrijdagavond rond 18.45 uur plaats op de Vierambachtstraat in Rotterdam-West, meldt de politie dinsdag. De medewerker van de slagerij had rook uit de auto zien komen, rende met zijn schort nog aan naar buiten en sloeg een ruit in om de jongen te redden.

 

Reageer op dit artikel