nieuws

Slager organiseert wedstrijd ‘Broodje halve meter worst eten

Slagersnieuws

AALST – Op de jaarlijkse braderie in Aalst is onlangs voor de tweede maal het Nederlands Kampioenschap broodje ½ meter worst eten gehouden. Slagerij en Party Service Versluis tekende voor de organisatie.

Slager organiseert wedstrijd ‘Broodje halve meter worst eten

AALST – Op de jaarlijkse braderie in Aalst is onlangs voor de tweede maal het Nederlands Kampioenschap broodje ½ meter worst eten gehouden. Slagerij en Party Service Versluis tekende voor de organisatie.

Acht deelnemers zijn de uitdaging aangegaan. Naast een beker en de eeuwige roem leverde de titel ook een geldbedrag op. Onder grote belangstelling is de snelste tijd door Don Pierro uit Varik (rechts op foto) neergezet. In 4 minuten en 11 seconden was de halve meter worst met brood verorberd. Ondanks dat het record uit 2005 (1 minuut en 22 seconden) niet is verbroken, spreekt slager Versluis (links op foto) van een geslaagde wedstrijd.

 

Reageer op dit artikel