nieuws

Slager Ooteman focust op wild

Slagersnieuws

ROTTERDAM – ‘Nergens, neem van mij aan nergens kun je dit stuk droge worst met wilde gans kopen, joh dit is zo lekker’, zegt eigenaar Peter Bouter van slagerij Ooteman, terwijl hij nieuwsgierige belangstellende klanten een stukje serveert.

Slager Ooteman focust op wild

ROTTERDAM –  ‘Nergens, neem van mij aan nergens kun je dit stuk droge worst met wilde gans kopen, joh dit is zo lekker’, zegt eigenaar Peter Bouter van slagerij Ooteman, terwijl hij nieuwsgierige belangstellende klanten een stukje serveert.

Op een afstandje kijkt slager/worstenmaker Wilco Stolk tevreden toe hoe zijn droge worst wordt verorberd. ‘Dit is ontegenzeggelijk een traktatie voor de smaakpapillen’, zo laat hij De Rotterdamse Echo weten. Naast de gans maakt hij ook droge worst met hert en voor de liefhebbers een heuse Franse vleespastei rillette, ook met wilde gans. 

Peter Bouter: ‘De droge worst is heerlijk voor bij de borrel. We hebben nu al bestellingen voor rond de kerst. Ook de rillette is een prachtproduct om thuis op tafel te zetten. De reacties van onze klanten zijn erg goed.’
Peter Bouter vindt het slagersvak prachtig, maar nog meer bevrediging krijgt hij als zijn klanten hem complimenteren voor zijn lekkere waren. ‘Het is geen straf om deze mooie producten aan de man te brengen. Ik ben zelf een liefhebber van wild. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je product kakelvers aangeleverd te krijgen. Wij hebben gelukkig al sinds jaren een prima relatie met onze leveranciers van wild.’

 

Reageer op dit artikel