nieuws

Slager Mourik wordt Keurslager

Slagersnieuws

KRIMPEN – Slager Mourik is vanaf vandaag (dinsdag 13 april) Keurslager.

Slager Mourik wordt Keurslager

KRIMPEN – Slager Mourik is vanaf vandaag (dinsdag 13 april) Keurslager.

Slagerij Mourik & Zn is al jaren een begrip in Krimpen aan den IJssel. Kees Mourik is de derde generatie in deze winkel, die al sinds 1916 als familiebedrijf van vader op zoon is gegaan. En de vierde generatie is in aantocht: zoon Cees Mourik is werkzaam in het slagersvak en zal binnenkort bij Keurslagerij Mourik & Zn aan de slag gaan.

Slager Mourik heeft besloten om vanaf dinsdag 13 april verder te gaan als Keurslager om zo te profiteren van de kennis, ervaring en bekendheid, die de Keurslagers genieten. Voor de klanten betekent dit een groot aantal extra keurslagervoordelen. Verder start Keurslager Mourik & Zn met een aantrekkelijk spaarsysteem. Klanten kunnen sparen met behulp van de Keurslager Spaarpas. 

Lees ook:
Internationale titels slager Van der Horst (26 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Keurslagers 

Reageer op dit artikel