nieuws

‘Slager moet gastheer zijn

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Wil je als slager succesvol zijn, dan moet je een gastheer zijn voor je klanten. ‘Ze laten proeven en laten beleven’, zegt Slager van het Jaar Rien Bezooijen deze maand in het eerste nummer van Vleesmagazine (voorheen Slagerswereld.nl).

‘Slager moet gastheer zijn

ROTTERDAM – Wil je als slager succesvol zijn, dan moet je een gastheer zijn voor je klanten. ‘Ze laten proeven en laten beleven’, zegt Slager van het Jaar Rien Bezooijen deze maand in het eerste nummer van Vleesmagazine (voorheen Slagerswereld.nl).

Kwaliteit neemt Bezooijen liever niet in zijn mond. ‘Kwaliteit is vanzelfsprekend en een dooddoener’, meent hij. ‘Mijn klanten komen omdat het hier gezellig is en ze de producten lekker vinden.’ Bezooijen zegt voortdurend een link te zoeken met de horeca en houdt regelmatig kooksessies en vleespresentaties voor klantengroepen in zijn kookstudio. ‘Koks hebben nu een hogere status dan slagers, maar slagers groeien er naar toe’, aldus Bezooijen.

Lees het hele artikel deze maand in Vleesmagazine.
 

Reageer op dit artikel