nieuws

Slager met koksmuts zamelt in voor Pink Ribbon

Slagersnieuws

AMSTERDAM – De hele maand oktober stond in het teken van Pink Ribbon bij Hergo Slagerijen. Door een aantal BN’ers mee te laten helpen achter de balie van de slagerij in Amsterdam Zuid werd de ‘roze’ maand bij Hergo direct goed ingeluid.

Slager met koksmuts zamelt in voor Pink Ribbon

AMSTERDAM – De hele maand oktober stond in het teken van Pink Ribbon bij Hergo Slagerijen. Door een aantal BN’ers mee te laten helpen achter de balie van de slagerij in Amsterdam Zuid werd de ‘roze’ maand bij Hergo direct goed ingeluid. 

‘De slager met een koksmuts’, zoals de Hergo-slagerijen ook wel heten, overtrof de opbrengst van vorig jaar aanzienlijk blijkens de nieuwe cheque die de ambassadrice van Stichting Pink Ribbon, Quinty Trustfull (rechts op foto) van Ralph de Vries (Hergo) overhandigd kreeg. In totaal haalde de slagerij € 5.230,- op.

Reden voor Ralph de Vries om een donatie te doen aan Stichting Pink Ribbon komt voort uit het feit dat het merendeel van Hergo’s clientèle uit vrouwen bestaat. ‘Van te voren stelden we ons als doel de opbrengst van vorig jaar te evenaren. We zijn er trots op dat het bedrag aanmerkelijk hoger is geworden dan gehoopt.’ Hergo labelde een flink aantal artikelen roze, waarvan de opbrengst voor Pink Ribbon was. Onder anderen Lieke van Lexmond, Quinty Trustfull zelf en Tooske Ragas hielpen mee om dit bedrag te verwezenlijken.

 

Reageer op dit artikel