nieuws

Slager Lempers stuurt klanten de lucht in

Slagersnieuws

LINSCHOTEN- De verbouwing na de fel uitslaande brand bij slagerij Lempers bezorgde de slager maar zeker ook de klanten een hectisch jaar. Na de opening ging in de winkel aan de Raadhuisstraat een Ballonvaartactie van start.

Slager Lempers stuurt klanten de lucht in

LINSCHOTEN- De verbouwing na de fel uitslaande brand bij slagerij Lempers bezorgde de slager maar zeker ook de klanten een hectisch jaar. Na de opening ging in de winkel aan de Raadhuisstraat een Ballonvaartactie van start.

Verleden week werden de tien prijswinnaars bekend gemaakt. Mevrouw van Dijk-Kastelijn uit Woerden, de dames Boere, Bontje Domburg, Huizinga, Koekkoek, Oskam, Verweij en Van der Wel uit Linschoten en Jolanda Looman uit Montfoort ontvingen uit handen van Irene Lempers een instapkaart. In overleg met de ballonvaarder probeert de slager de hete luchtballon ergens in Linschoten te laten opstijgen. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt een datum bepaald.  Voorlopig gaat de slager uit van de maand april of mei.

 

 

Reageer op dit artikel