nieuws

Slager Lantinga start met Meat en Meals

Slagersnieuws

ZWOLLE – Vorige week is in Zwolle-Zuid het allereerste filiaal van de nieuwe franchiseformule Meat & Meals geopend. Bert-Jan Lantinga uit Wanneperveen is de formulemanager.

Slager Lantinga start met Meat en Meals

ZWOLLE – Vorige week is in Zwolle-Zuid het allereerste filiaal van de nieuwe franchiseformule Meat & Meals geopend.  Bert-Jan Lantinga uit Wanneperveen is de formulemanager.

Meat & Meals is een onderneming waar een vleesspeciaalzaak wordt gecombineerd met een traiteurzaak. Het kwaliteitsvlees van keurslagerszoon Bert-Jan Lantinga is in de toonbank aangevuld met maaltijden, delicatessen en verse pasta. De winkels van Meat & Meals zijn modern en trendy ingericht. ‘In het see-through-concept kun je zien wat er gebeurt in de winkel en achter de counter. Helemaal volgens de nieuwste eisen die aan hygiëne gesteld worden werken de medewerkers o.a. met handschoentjes aan’, laat Lantinga weten.

Dikbillen
‘Naast counters waar slagers en koks staan en je contact hebt met een professional, staan er diverse koelingen en vitrines met voorverpakte verse producten.’ Lantinga haalt het dikbilrundvlees uit het Vechtdal van koeien uit de eigen regio. Het varkensvlees is afkomstig van de Porc d’Or varkens en het meeste lamsvlees komt van Texel.  
 

Warme hap
Het gloednieuwe pand tegenover de Albert Heijn heeft een kookhoek, waar de kok iedere dag tussen 17 uur en 19 uur een dagmaaltijd klaar maakt. Ton Lindeman van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie heeft de winkel, waar tien medewerkers werken, geopend.

Meer over Meat & Meals in Slagerswereld.nl van augustus.

 

Reageer op dit artikel