nieuws

Slager Kuijk al 125 jaar in Heemstede

Slagersnieuws

HEEMSTEDE – Lucas Kuijk huurde op jonge leeftijd een plekje in de Vleeshal op de Grote Markt. Op zijn huwelijksdag op 17 november 1886 begon hij met zijn echtgenote Maria van Zanten een slagerij in de Schaghelstraat. Nu 125 jaar later staat de vierde generatie, de 57-jarige Wim Kuijk met echtgenote Betty, met veel plezier in hun slagerij in de Jan van Goyenstraat in Heemstede.

HEEMSTEDE – Lucas Kuijk huurde op jonge leeftijd een plekje in de Vleeshal op de Grote Markt. Op zijn huwelijksdag op 17 november 1886 begon hij met zijn echtgenote Maria van Zanten een slagerij in de Schaghelstraat. Nu 125 jaar later staat de vierde generatie, de 57-jarige Wim Kuijk met echtgenote Betty, met veel plezier in hun slagerij in de Jan van Goyenstraat in Heemstede.

Lees het artikel in het Haarlems Dagblad

 

Reageer op dit artikel