nieuws

Slager in de race voor Retail Jaarprijs

Slagersnieuws

DOESBURG – Een slager uit Doesburg is genomineerd voor de Retail Jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel publieksprijs.

Slager in de race voor Retail Jaarprijs

DOESBURG – Een slager uit Doesburg is genomineerd voor de Retail Jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel publieksprijs.

De genomineerde, Worstepinne De Gelderse slager, moet het in de tweede ronde opnemen tegen tientallen collega-ondernemers uit Nederland. De consument kan via de webstie www.bestezelfstandigewinkel.nl zijn favoriet kiezen. Begin oktober worden de profielen en foto’s van de tien overgebleven winkels gepubliceerd in een shoppingspecial van De Telegraaf. Telegraaf-lezers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete zelfstandige winkel. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Retail Gala op 5 november 2008.

 

Reageer op dit artikel