nieuws

Slager geeft klanten uitleg over herkomst biefstuk

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Culinaire slagerij Wapenaar uit Vlaardingen hield onlangs een vleesbewerkingsdemonstratie voor klanten over de herkomst van de biefstuk. Meerdere slagers doceerden.

Slager geeft klanten uitleg over herkomst biefstuk

VLAARDINGEN –  Culinaire slagerij Wapenaar uit Vlaardingen hield onlangs een vleesbewerkingsdemonstratie voor klanten over de herkomst van de biefstuk. Meerdere slagers doceerden.

Tientallen bezoekers luisterden aandachtig naar de uitleg van de slagers, die stap voor stap lieten zien uit welk deel van de koe de biefstuk komt, hoe de scharrelkoe geleefd heeft en hoe het vlees het beste bereid kan worden. ‘Wij spelen hiermee in op de toenemende vraag van de klant die wil weten welke weg een stuk vlees, te beginnen vanaf de boerderij, aflegt,’ aldus Arno Wapenaar. 
 

Slagerij Wapenaar is een familiebedrijf en bestaat sinds 1965. Met liefde en passie wordt op ambachtelijke wijze onder meer scharrelvlees bereid. De doelgroep bestaat uit lokale klanten die waarde hechten aan kwalitatief en gezonde voeding. In 2008 heeft Slagerij Wapenaar de titel Slagerij van het Jaar gewonnen.

 

Reageer op dit artikel