nieuws

Slager geeft gratis vlees weg

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Bij slager Wapenaar zijn gratis scharrelbiefstuktartaartjes te verkrijgen. Voorwaarde is dat men elders tartaartjes koopt en deze samen met de aankoopbon laat zien in de slagerij.

Slager geeft gratis vlees weg

VLAARDINGEN – Bij slager Wapenaar zijn gratis scharrelbiefstuktartaartjes te verkrijgen. Voorwaarde is dat men elders tartaartjes koopt en deze samen met de aankoopbon laat zien in de slagerij.

De slager – winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2008 – wil op deze manier de klant het verschil in kwaliteit gratis laten proeven. Deze actie loopt van 19 tot en met 24 april 2010. 
 

Overtuigen
Arno Wapenaar: ‘Mensen die elders (bio-industrie) tartaartjes gekocht hebben, bieden wij eenmalig gratis Limousin scharrel-rundvlees tartaartjes aan. Wij vragen hen dit vlees op smaak te vergelijken met de (bio-industrie) tartaartjes. Onze tartaartjes worden gemaakt van France Limousin scharrelrundvlees, van koeien die op een diervriendelijke manier worden grootgebracht. Ons doel is om meer mensen kennis te laten maken met vlees dat op een verantwoorde manier wordt grootgebracht. Bovendien willen wij de consument overtuigen dat dit scharrelvlees wat smaak betreft, ook lekkerder is dan vlees afkomstig uit de bio-industrie.’

Ook Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en de burgemeester van Vlaardingen, Tjerk Bruinsma, zijn benaderd voor de smaaktest. 
 

Lees ook:
Slagerij Wapenaar laat biefstuk in winkel bakken (15 juni 2009)
Slager geeft klanten uitleg over herkomst biefstuk (28 mei 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over gratis

 

Reageer op dit artikel