nieuws

Slager Eric van Schie wint beachcruiser

Slagersnieuws

HOUTEN – Slagerswereld.nl heeft tijdens de Keurslager demodagen een fraaie beachcruiser weggegeven. Een blij verraste Erik van Schie uit Bathmen ging er met de fiets vandoor.

HOUTEN – Slagerswereld.nl heeft tijdens de Keurslager demodagen een fraaie beachcruiser weggegeven. Een blij verraste Erik van Schie uit Bathmen ging er met de fiets vandoor.
 
Bezoekers konden maandag 15 en dinsdag 16 september kans maken op de trendy fiets door de passende sleutel uit een ton te graaien. De fiets was gewild, zo bleek uit de deelname aan de beursactie; in totaal  262 beursbezoekers deden een poging het stalen ros te winnen.

Winnaar Erik van Schie is slager bij de Bathmense Keurslagerij Jansen Sonnenberg en was met zijn werkgever Mieke Jansen dinsdag 16 september in het Houtense Euretco Expocenter aanwezig. Ze waren net een minuut binnen, deden een poging en hogelijk verbaasd dat de sleutel in het slot paste. Het was voor de slager aan het eind van de beursdag nog een heel gedoe om de fiets in de auto te krijgen. 
 

Meer over de Keurslager demodagen in Slagerswereld.nl van 26 september 2008. 

Reageer op dit artikel