nieuws

Slager eist verwijderen verkiezingsposter

Slagersnieuws

BRUSSEL – De Vlaamse minister van Economische Zaken Patricia Ceysens heeft zich, om een verkiezingsposter, de furie van slager Henri Renmans op de hals gehaald.

Slager eist verwijderen verkiezingsposter

BRUSSEL – De Vlaamse minister van Economische Zaken Patricia Ceysens heeft zich, om een verkiezingsposter, de furie van slager Henri Renmans op de hals gehaald.

De lijsttrekker van de partij Open Vld heeft verkiezingsposters gemaakt met onder andere een portret van een slager, meldt Meat & Meal. Henri Renmans, van het gelijknamige slagersimperium, is hier echter niet blij mee. Volgens hem is zijn bedrijfskleding duidelijk te zien. ‘We hebben niets tegen de liberalen, maar we willen niet dat de mensen denken dat wij hen sponsoren.’

Renmans wil daarom dat de affiches worden verwijderd. Ceysens ziet het probleem niet. ‘Ik kies voor gewone mensen van vlees en bloed. Op mijn affiches staan daarom een verpleegster, een bouwvakker, een lerares, een gepensioneerde en een slager. De merknaam Renmans is niet zichtbaar en nu nog alles weghalen zou ons veel geld en moeite kosten.’

 

Reageer op dit artikel