nieuws

Slager Dick Vrijenhoek Ridder in Orde Oranje-Nassau

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Slager Dick Vrijenhoek is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Van der Wel spelde hem de Koninklijke Onderscheiding op.

Slager Dick Vrijenhoek Ridder in Orde Oranje-Nassau

RIJSWIJK – Slager Dick Vrijenhoek is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Van der Wel spelde hem de Koninklijke Onderscheiding op.

Dick Vrijenhoek is jarenlang actief geweest als SVO-praktijkopleider voor jonge leerling-slagers, die bij hem het slagersvak onder de knie kregen. Verder is Vrijenhoek tussen 1987 en 1993 actief bestuurslid geweest van de NeBoPa (Nederlandse Bond van Paardenslagers).
Op maatschappelijk gebied heeft Dick Vrijenhoek zich van 1985 tot 2009 verdienstelijk gemaakt als ouderling/kerkrentmeester van de Protestantse Gemeente in zijn woonplaats.

Tijdens een druk bezochte receptie in Museum Rijswijk – gelegen naast het pand van Slagerij Vrijenhoek – gaven op donderdag 29 april velen acte de présence om Dick Vrijenhoek te feliciteren. Onder de aanwezigen waren diverse vakgenoten, zoals Henk Hofmeester met echtgenote Fraukje die namens de NeBoPa hun opwachting maakten.

Lees ook:
Henny Swinkels Officier in de Orde van Oranje Nassau (29 april 2010)
Paardenslager Henk  Hofmeester geridderd (4 mei 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over onderscheidingen 

Reageer op dit artikel