nieuws

Slager Dekker verhuisd binnen Beverwijk

Slagersnieuws

BEVERWIJK – Slager Dekker aan de Wijkerbaan is verhuisd naar een nieuwe winkel op het binnenpleintje bij de Albert Heijn.

BEVERWIJK – Slager Dekker aan de Wijkerbaan is verhuisd naar een nieuwe winkel op het binnenpleintje bij de Albert Heijn.

De winkel had al direct veel aanloop van kooplustige klanten, die vooral oog hadden voor de openingsaanbiedingen van de slager, meldt het Noordhollands Dagblad. Zo kon je een ‘pistoletje Dekker’ meenemen voor maar 1 euro.

Keurslager Marcel Dekker zit nu naast bakker Goemans, die ook uit het ‘oude’ deel van de Wijkerbaan naar het nieuwe stuk is verhuisd. Op nog geen vijftig meter afstand wordt het oude winkelcentrum deels gesloopt. Afgelopen week ging de Aldi ook al over naar een nieuw pand.
 

Reageer op dit artikel