nieuws

Slager De Rooij wint innovatieprijs

Slagersnieuws

BERKEL EN RODENRIJS – Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs heeft tijdens Arnhem Rookworststad de KNS-Innovatieprijs 2010 gewonnen.

Slager De Rooij wint innovatieprijs

BERKEL EN RODENRIJS – Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs heeft tijdens Arnhem Rookworststad de KNS-Innovatieprijs 2010 gewonnen.

De eigenaar van de slagerij ontving de prijs deze week uit handen van Wim van den Brink, directeur Belangenbehartiging van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). Het was de vijfde keer dat de prijs is uitgereikt.
 

Pizza met zuurkool

Het winnende gerecht van Slagerij De Rooij is de ‘Winterpizza’. Een krokante pizza belegd met zuurkool, kaas en natuurlijk rookworst. De jury oordeelde dat het gerecht op een aantal punten boven de overige inzendingen uitstak: het is lekker, gemakkelijk zelf te maken door slagers en de pizza is echt een gerecht van deze tijd.

Goud met ster

De KNS-Innovatieprijs van Arnhem Rookworststad is een initiatief van de KNS. In totaal dongen 26 inzendingen mee. De kwaliteit van de inzendingen in de categorie Innovatie was hoog: 10 producten kregen de beoordeling 100 pnt Goud met ster.

Wim van den Brink benadrukte zaterdagavond het belang van innovatie voor de slager. ‘Vanavond vieren we het lustrum van deze KNS Innovatieprijs, die dit jaar voor de vijfde keer wordt uitgereikt. Een prijs die zijn bestaansrecht verworven heeft gezien het feit dat de kwaliteit hoog is en er zoveel deelnemers zijn. Een bewijs dat innovatie leeft in de slagersbranche’.

Lees ook:
Simon Muilwijk wint Arnhem Rookworststad (25 oktober 2010)
 

Reageer op dit artikel