nieuws

Slager brengt eerbetoon aan Lady GaGa

Slagersnieuws

NEW YORK – Een slagerij in New York biedt sinds gisteren de speciale Lady GaGa steak aan. De ondernemer uit de wijk West Village zag vorige week de extraverte vleesjurk van GaGa bij de VMA Awards voorbij komen en besloot zijn graantje mee te pikken. De steak heet de Lady GaGa Flank Steak en hij kost $7,99 per pond.

NEW YORK – Een slagerij in New York biedt sinds gisteren de speciale Lady GaGa steak aan. De ondernemer uit de wijk West Village zag vorige week de extraverte vleesjurk van GaGa bij de VMA Awards voorbij komen en besloot zijn graantje mee te pikken. De steak heet de Lady GaGa Flank Steak en hij kost $7,99 per pond.

Toen de zangeres een kleine twee weken geleden voor het eerst verscheen in de jurkgemaakt van vlees, ontstond een hoop rumour in medialand. Verscheidene nieuwsbronnen gingen op onderzoek uit en kwamen tot de conclusie dat de jurk van écht vlees was. Vegetariërs en dierenliefhebbers spraken er schande van.

Gaga verklaarde tegenover de Amerikaanse televisiepresentatrice Ellen Degeneres dat het dragen van de jurk zeker niet respectloos bedoeld was, meldt Bruno.nl. De jurk had volgens haar meerdere betekenissen. In ieder geval wilde ze uitdragen dat het belangrijk is om op te komen voor je rechten. ‘Anders hebben we binnenkort net zoveel rechten als het vlees op onze botten. En ik ben geen stuk vlees’, aldus de zangeres.

Lees ook:
Lady GaGa in bikini van rauw vlees (7 september 2010)
Veel aandacht voor vleesjurk op Slavakto  (2 oktober 2009)
Mode-ontwerpster maakt jurk van vlees (11 juni 2009)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over opmerkelijk vlees

Reageer op dit artikel