nieuws

Slager Brands maakt Tuitert-burger

Slagersnieuws

HOLTEN – Slagerij Brands in Holten heeft een speciale burger voor Mark Tuitert gemaakt, omdat hij een gouden medaille won op de Olympische Winterspelen in Vancouver.

Slager Brands maakt Tuitert-burger

HOLTEN – Slagerij Brands in Holten heeft een speciale burger voor Mark Tuitert gemaakt, omdat hij een gouden medaille won op de Olympische Winterspelen in Vancouver.

Deze feestelijke snack wordt maandag door Keurslager Geert Brands als eerste overhandigd aan mevrouw Tuitert in woon- en zorgcentrum Diessenplas in Holten. Mark Tuitert is een achterneefje van haar. De bewoners en medewerkers van Diessenplas hebben met veel enthousiasme de prestaties van Mark Tuitert gevolgd. ‘Daar kan Holten trots op zijn’, aldus locatiemanager Bea Kieskamp in De Stentor. ‘Onze bewoners laten graag hun betrokkenheid zien bij wat er leeft in de gemeente’.

Zo wordt maandag ook in het internetcafé door bewoners een felicitatie verstuurd naar de website van Mark Tuitert. Aansluitend serveert chef-kok Raymond ten Broeke de door de slager gemaakte Tuitert-burger.

Lees ook:
Slager van den Berg beloont Marianne Timmer (2 maart 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Olympische Spelen in Vancouver

Reageer op dit artikel