nieuws

Slager Bezooijen opent 25e VAS-beurs

Slagersnieuws

LEUSDEN – De VAS-beurs wordt maandag 1 november geopend door Rien Bezooijen (rechts op foto). Deze slager – in bezit van de titel Slagerij van het Jaar 2009/2010 – is ook aanwezig tijdens de finaleavond van deze verkiezing op dinsdag 2 november in de Amsterdamse Borchlandhal.

Slager Bezooijen opent 25e VAS-beurs

LEUSDEN – De VAS-beurs wordt maandag 1 november geopend door Rien Bezooijen (rechts op foto). Deze slager – in bezit van de titel Slagerij van het Jaar – is ook aanwezig tijdens de finaleavond van deze verkiezing op dinsdag 2 november in de Amsterdamse Borchlandhal.

‘Met ingrediënten als het centrale productenplein, enthousiaste standhouders, vakwedstrijden van hoog niveau en diverse prijsuitreikingen, belooft deze editie van de VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) – beurs een mooi vleesspektakel te worden’, denkt John Bakker van het secretariaat. Verder worden de winnaars van de lekkerste bal gehakt en de lekkerste gehaktvariant gehuldigd.

Plein

Ook dit jaar organiseert de VAS vakwedstrijden, die onder leiding staan van Paul van Trigt. De verwachting is dat er 1.100 producten worden ingeleverd. Deze worden midden in de hal op een speciaal plein gepresenteerd.

VAS-beurs 2010: 1 en 2 november
Locatie: Amsterdamse Borchlandhal. De beursindeling als ook de standbouw zijn
vernieuwd. Meer informatie leest u op www.vas-zas.nl.

Meer informatie over de beurs de komende maanden in Vleesmagazine en op Vleesmagazine.nl

Lees ook:
Slavakto en VAS tekenen overeenkomst (27 januari 2010)
VAS en Slavakto slaan handen ineen (15 december 2009)
Rien Bezooijen winnaar Slagerij van het Jaar 2009 (29 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Slavakto

 

Reageer op dit artikel