nieuws

Serie over slagersfamilie goed bekeken (tv-fragment)

Slagersnieuws

BRUSSEL – Gemiddeld 1.685.160 televisiekijkers hebben donderdagavond 1 januari afgestemd op de Belgische zender Eén voor de eerste aflevering van ‘Van Vlees en Bloed’.

BRUSSEL – Gemiddeld 1.685.160 televisiekijkers hebben donderdagavond 1 januari afgestemd op de Belgische zender Eén voor de eerste aflevering van ‘Van Vlees en Bloed’.

‘Van Vlees en Bloed’ brengt in zeven afleveringen het verhaal van de slagersfamilie Vangenechten. De familiesaga werd geschreven door Michiel Devlieger en Tom Van Dyck. De eerste aflevering bereikte niet alleen zeer veel kijkers, maar kreeg ook een hoog waarderingscijfer van 7,52. De aflevering was goed voor een marktaandeel van 57,88 procent. Niet alleen ‘Van Vlees en Bloed’ scoorde donderdagavond goed, ook de eindejaarsconference van Geert Hoste en de quiz ‘De slimste mens ter wereld’ haalden hoge cijfers. 

Naar een tv-fragment.

 

Reageer op dit artikel