nieuws

Selo bestaat 65 jaar

Slagersnieuws

OLDENZAAL – Selo, producent van productie- en verpakkingslijnen bestaat 65 jaar. Selo werd in 1944 opgericht door Willem Seffelaar Sr. en Iman Looyen in Den Haag.

OLDENZAAL – Selo, producent van productie- en verpakkingslijnen bestaat 65 jaar. Selo werd in 1944 opgericht door  Willem Seffelaar Sr. en Iman Looyen in Den Haag.

Selo begon in de jaren veertig als Seffelaar &  Looyen in Den Haag, aanvankelijk vooral in de vleessector. Het bedrijf verhuisde in 1970 naar Oldenzaal. Vandaag de dag Selo levert proces- en verpakkingssystemen in de gehele voedingsmiddelenindustrie en farmacie. Een andere kernactiviteit betreft kunststof darmen. Selo telt 85 medewerkers en heeft vestigingen in Duitsland, België, Engeland en Denemarken. Daarnaast bestaan er agentschappen in Frankrijk, Oost-Europa, Rusland en de Verenigde Staten.
 

Reageer op dit artikel