nieuws

School op bezoek bij Slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Ongeveer 30 kinderen van groep 7 van de Prins Willem Alexander school in Vlaardingen brengen donderdag middag 26 juni een bezoek bij De Slagerij van het Jaar 2008: Culinair slagerij Wapenaar.

School op bezoek bij Slagerij van het Jaar

VLAARDINGEN – Ongeveer 30 kinderen van groep 7 van de Prins Willem Alexander brengen donderdag middag 26 juni een bezoek bij De Slagerij van het Jaar 2008: Culinaire Slagerij Wapenaar.

Lars Kortleven, een leerling van groep 7 vroeg of hij voor zijn werkstuk met zijn klas op bezoek mocht komen bij de productielocatie van Culinaire Slagerij Wapenaar op de Dr.W. Beckmansingel 29 . ‘Aangezien wij graag ons vak onder jongeren bekend willen maken, waren wij vereerd met de aanvraag en zijn we bereid er een leerzame dag van te maken,’ aldus Arno (foto) en Edwin Wapenaar.  De kinderen gaan deze middag zelf hamburgers en saladeschoteltjes maken. Na afloop worden de hamburgers gebakken of bij mooi weer op de barbecue gegaard en mogen de kinderen hun saladeschoteltjes naar huis mee nemen.

 

Reageer op dit artikel