nieuws

Samenwerking Koksgilde en Wildplaza.com

Slagersnieuws

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het Koksgilde en Wildplaza.com gaan tijdens de Horecava 2009 samen het Nationaal Kampioenschap Wild Koken organiseren. Onlangs ondertekenden Jan Willem de Jong, voorzitter van Wildplaza.com en Paul Fagel, president van het Koksgilde, een samenwerkingsovereenkomst.

Samenwerking Koksgilde en Wildplaza.com

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het Koksgilde en Wildplaza.com gaan tijdens de Horecava 2009 samen het Nationaal Kampioenschap Wild Koken organiseren. 

Onlangs ondertekenden Jan Willem de Jong (links op foto), voorzitter van Wildplaza.com en Paul Fagel, president van het Koksgilde, een samenwerkingsovereenkomst. Jan Willem de Jong: ‘Wildplaza.com is een samenwerkingsverband van een selecte groep wildhandelaren en NBPW, de belangenorganisatie van poeliers en wildhandelaren. Betrokkenen willen uitgebreide, open en laagdrempelige informatie verspreiden aan consumenten, pers, overheid en ondernemers over wild. Daarom is www.wildplaza.com ingericht met een schat aan informatie. Door de samenwerking met het Koksgilde willen wij Wildplaza ook bij de professionele koks onder de aandacht brengen. Met wedstrijden kan dat volgens ons heel goed. Vandaar dat we samen met het Koksgilde de nieuwe wedstrijd Wild Koken hebben bedacht”.

Paul Fagel: ‘We zijn er trots op dat er een apart nationaal kampioenschap voor wild koken wordt georganiseerd. Vooral de jonge koks kunnen veel opsteken van zowel Wildplaza.com als van de wedstrijden. Ik ben er van overtuigd dat deze samenwerking prima voor ons mooie vak is.’

 

Reageer op dit artikel