nieuws

Samenwerking Hergo Slagerijen en Coffee Company

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Hergo Slagerijen en Coffee Company in Amsterdam werken sinds kort nauw samen. De twee buren aan de Beethovenstraat profiteren van elkaars klanten.

Samenwerking Hergo Slagerijen en Coffee Company

AMSTERDAM –  Hergo Slagerijen en Coffee Company in Amsterdam werken sinds kort nauw samen. De twee buren aan de Beethovenstraat profiteren van elkaars klanten.

Het idee van de samenwerking: de gast haalt zijn belegde broodje bij Hergo en eet hem met een kopje koffie op bij Coffee Company, de buurman eveneens aan de Beethovenstraat. Ralph de Vries (foto), directeur van de Hergo Slagerijen: ‘Regelmatig kochten klanten de belegde broodjes bij ons en aten deze vervolgens op bij Coffee Company. Dat werd aanvankelijk niet gewaardeerd en het publiek werd weggestuurd. Ik vroeg me af hoe we dit konden oplossen. We zijn nu een samenwerkingsovereenkomst aangegaan, waarbij wij Coffee Company een soort kurkengeld (kurkengeld is het bedrag verschuldigd terzake het in de ruimten van een horecabedrijf nuttigen van niet door dat horecabedrijf verstrekte producten – red). betalen. In plaats van ruzie, is er nu dus een prima vorm van samenwerking.’ 

Op de voorgrond Hergo, iets daarachter Coffee Company.

Hergo, ook wel bekend onder de naam De slager met ’n koksmuts, is een ambachtelijk slagersbedrijf uit 1930 met vijf slagerijen in Amsterdam en Amstelveen. Vandaag de dag kent het bedrijf ook broodjescounters, cateringservice en een lunch delivery service. Coffee Company opende in 1996 haar eerste filiaal, maar is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een landelijke keten.

De goedlopende broodjescorner bij Hergo aan de Beethovenstraat.

 

Lees ook: Hergo bindt jonge generatie aan slagerij

 

Reageer op dit artikel