nieuws

Ruud Bakker trakteert Edwin Evers op rookworst

Slagersnieuws

LEUSDEN – Ruud Bakker heeft zijn woord gehouden. Hij beloofde gisterochtend aan Edwin Evers om te trakteren op rookworsten. Donderdagochtend 12 februari kwam hij hoogstpersoonlijk de worsten brengen.

Ruud Bakker trakteert Edwin Evers op rookworst

LEUSDEN – Ruud Bakker heeft zijn woord gehouden. Hij beloofde gisterochtend aan dj Edwin Evers om te trakteren op rookworsten. Donderdagochtend 12 februari kwam hij hoogstpersoonlijk de worsten brengen.

De spontane actie is een vervolg op de omstreden rookworstentest van de Consumentenbond. In de rookworsttest wordt volgens de directeur van de Vereniging van Keurslagers onterecht gesteld dat consumenten voor een echt gerookte rookworst slechts bij AH terecht kunnen. ‘De Consumentenbond heeft de échte rookworsten, die van de ambachtelijke Keurslagers, geheel links laten liggen.’
Reden voor Bakker om de radio dj’s  te trakteren op rookworsten van de Keurslager.

Beluister het fragment
 

Reageer op dit artikel