nieuws

Ron Kramer beste slager van Noord-Nederland

Slagersnieuws

GRONINGEN – C-1000 slager Ron Kramer is verkozen tot beste slager van Noord-Nederland en heeft daarmee een reis naar Ierland gewonnen. Woensdag werd hij in Groningen uit 86 C-1000 collega’s verkozen als beste. ‘Ik hoopte bij de eerste tien te eindigen.

Ron Kramer beste slager van Noord-Nederland

GRONINGEN – C-1000 slager Ron Kramer is verkozen tot beste slager van Noord-Nederland en heeft daarmee een reis naar Ierland gewonnen. Woensdag werd hij in Groningen uit 86 C-1000 collega’s verkozen als beste. ‘Ik hoopte bij de eerste tien te eindigen.’

De wedstrijd werd gehouden onder 86 slagers uit Noord-Nederland. Er werden controles uitgevoerd en daarbij werd gelet op verschillende punten. Zo werd gekeken naar de kwaliteit van het vlees, de hygiëne in de slagerij en de manier van werken. Als laatste werd ook de klantvriendelijkheid en de service onder de loep genomen. ‘Van mijn ouders heb ik altijd meegekregen dat je er alles aan moet doen om klanten tevreden te houden. Ik sta altijd voor mensen klaar. Verder richten we ons heel sterk op de klant. We doen niet moeilijk als een klant een speciale wens heeft. Ook leveren we bijvoorbeeld vlees- en hapjesschotels. Dat doet niet iedereen’, vertelt de winnaar.

Dublin

Woensdag vertrok Kramer richting Groningen om daar het nieuws te horen te krijgen. ‘Er werd een presentatie gehouden en we hebben gekard en gebarbequed. Daarna was de uitreiking en kreeg ik een messenset en een bos bloemen. En, dinsdag vertrek ik voor een driedaagse vliegreis naar Dublin in Ierland. Daar gaan we supermarkten en vleesverwerkingsbedrijven bezoeken. Ierland staat bekend om haar rundvlees, maar wij halen al ons vlees uit Nederland. Dat komt omdat onze contacten met de leveranciers zo goed zijn en het vlees van uitstekende kwaliteit is’, besluit Kramer.
 
 

Reageer op dit artikel