nieuws

Ries de Groot legt slagersmes neer (radio-interview)

Slagersnieuws

UTRECHT – In de Utrechtse wijk Ondiep is het voor Slagerij De Groot voorbij. Het bedrijf ging van vader op zoon. Na vijftig jaar legt Ries de Groot vrijdag zijn slagersmes voorgoed neer. Hij gaat werken bij een poelierbedrijf.

Ries de Groot legt slagersmes neer (radio-interview)

UTRECHT –  In de Utrechtse wijk Ondiep is het voor Slagerij De Groot voorbij. Het bedrijf ging van vader op zoon. Maar na vijftig jaar legt Ries de Groot vrijdag zijn slagersmes voorgoed neer. Hij gaat werken bij een poelierbedrijf.

‘Als ik meer klanten had gehad, was ik gewoon doorgegaan’, laat De Groot RTV Utrecht eerlijk weten. ‘Maar jongeren kiezen steeds vaker voor de supermarkt en de allochtonen hier in de wijk nemen vooral halalvlees.’ Min of meer noodgedwongen is het vrijdag dus definitief afgelopen voor de slager en dat doet best zeer. Dat beseffen ook de klanten die deze dagen veelvuldig met een attentie in de winkel komen, als blijk van waardering.

Beluister het radio-interview op RTV Utrecht

Reageer op dit artikel