nieuws

Rien Bezooijen winnaar Slagerij van het Jaar 2009

Slagersnieuws

UTRECHT – Slager Rien Bezooijen uit Rotterdam is zojuist op de Slavakto uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar. Na verschillende finaleplaatsen, staat hij nu voor het eerst op de hoogste trede van het podium.

Rien Bezooijen winnaar Slagerij van het Jaar 2009

UTRECHT – Slager Rien Bezooijen uit Rotterdam is zojuist op de Slavakto uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar. Na eerdere finaleplaatsen, staat hij nu voor het eerst op de hoogste trede van het podium.

Rien Bezooijen was op het bomvolle Slavaktoplein blij verrast met de prijs die hij te danken heeft aan een trendy, smaakvol, bourgondisch en keurig tot in de puntjes verzorgde slagerij. Als altijd toonde hij zich, zelfs nét na de bekendmaking, een heer. ‘Er zijn veel goede kandidaten, een geweldig sterke finale met acht fantastische bedrijven. Ongelofelijk dat wij daarvan dit jaar de beste waren,’ zei de winnaar op het podium van het Slavakto-plein in Hal 1 van Jaarbeurs Utrecht.  

Yes! Ongelofelijk, dat we dit hebben bereikt, denkt Rien Bezooijen.  

Met een verfijnd oog voor details en in het oog springende decoratie, blinkt Bezooijen uit. De jury was vol lof over de specialiteitenslagerij die de volgende cijfers meekreeg: 9,63 voor presentatie, 9,47 voor assortiment, 9,56 voor verzorging, 8,71 voor wetgeving, 9,50 voor personeel, 9,15 voor klantvriendelijkheid/service en 9,40 voor promotie/reclame. ‘Het vraagt heel veel discipline en eensgezindheid om op zo’n hoog niveau te kunnen blijven acteren,’ aldus de beoordelaars Ad van Kasteren en Berdien Hol.

Rien Bezooijen (r) ontvangt de bokaal uit handen van de vorige winnaar Arno Wapenaar.

Gastheer

Het geheim van het succes van Rien Bezooijen ? Enthousiasme, uitstraling en het fanatisme. ‘Enthousiasme van mezelf, maar ook van de medewerkers. We verkopen geen producten, we zijn gastheer en gastvrouw,’ liet hij Slagerswereld.nl weten. ‘Klanten willen graag persoonlijke aandacht, op die manier kun je je als verswinkel onderscheiden van de supermarkt. Veel winkels hebben bijvoorbeeld een koffiezetapparaat voor de consument. Wij geven het kopje koffie persoonlijk aan de klant.’

Rien Bezooijen toont trots de bokaal

De volledige uitslag:

1) Slagerij Rien Bezooijen Rotterdam                              9.410
2) Chateaubriand Heemstede                                          9.374 
3) Keurslagerij Frank en Marleen van der Zande Halsteren 9.186
4) Keurslagerij Groeneveld Wassenaar                             9.165
5) Keurslagerij Harmsen Diepenveen                                9.062
6) Keurslagerij Van Hest Goirle                                        9.027
7) Slagerij Jan Pinckaers St. Geertruid                               8.992
8) Keurslagerij Bergerslag Staphorst                                 8.940

Hoofdredacteur Harrie Leijten van het organiserende Slagerswereld.nl: ‘De branche kan trots zijn op fantastische bedrijven.’

Het was een drukte van belang bij de prijsuitreiking van de Slagerij van het Jaar  

Meer berichten over Slavakto

  

 

Reageer op dit artikel