nieuws

Reünie SVO op 17 november

Slagersnieuws

UTRECHT – SVO houdt op woensdag 17 november in Boerderij Mereveld in Utrecht een reünie en een congres voor afgestudeerden aan de SVO-dagschool.

Reünie SVO op 17 november

UTRECHT – SVO houdt op woensdag 17 november in Boerderij Mereveld in Utrecht een reünie en een congres voor afgestudeerden aan de SVO-dagschool.

‘Van 1971 tot de eeuwwisseling heeft deze opleiding ambassadeurs voor het slagersvak voortgebracht, maar ook zijn veel oud-leerlingen succesvol doorgegroeid naar allerlei aanverwante (vers)sectoren,’ laat een woordvoerder van SVO weten. Mede op initiatief van een aantal oud-deelnemers organiseert SVO deze bijzondere gelegenheid.

Het programma staat in het teken van ontmoeten, herinneringen ophalen met oude vrienden, jaargenoten en (oud)docenten, geïnspireerd raken door topsprekers en genieten van een culinaire afsluiting.

Degenen die afgestudeerd zijn aan de SVO-dagschool en vragen hebben of zich willen aanmelden kunnen een mailtje sturen naar: secretariaat@svo.nl. Meer informatie over het programma is binnenkort te vinden op www.svo.nl.

Lees ook:
Vakwedstrijden bij open dagen SVO (22 januari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over SVO

Reageer op dit artikel