nieuws

Recordaantal inzendingen wedstrijden Slavakto

Slagersnieuws

UTRECHT – De komende Slavakto, van 28 tot en met 30 september in Jaarbeurs Utrecht, kent meer deelnemers en producten dan de afgelopen drie beursedities.

Recordaantal inzendingen wedstrijden Slavakto

UTRECHT – De komende Slavakto, van 28 tot en met 30 september in Jaarbeurs Utrecht, kent meer deelnemers en producten dan de afgelopen drie beursedities.

Een dag voor de officiële sluitingsdatum van de Internationale Slavakto Vakwedstrijden en de Industrial Convenience and Meatproducts Contest heeft juryvoorzitter Paul van Trigt de balans opgemaakt. Wat betreft de Slavakto Vakwedstrijden hebben zich bijna 400 deelnemers gemeld, waarvan 36 junioren. Gezamenlijk leveren zij 1.950 producten in. De 40 industriegerelateerde bedrijven zenden bijna 250 producten in, waarmee het totaal aantal op 2.200 producten komt. Voor de Gouden Slagersring, bedoeld voor de slager die het meest innovatie slagersproduct instuurt, zijn 64 inzendingen binnengekomen. ‘Ook worden er meer show- en sierstukken aangeleverd op maandag,’ laat de organisatie weten.

Juwelierskasten
De inzendingen van de Slavakto Vakwedstrijden wordt in speciale koeltoonbanken – uitgevoerd als ‘juwelierskasten’ – gepresenteerd. Deze staan op het Slavaktoplein. De producten behorende bij de Industrial Convenience and Meatproducts Contest worden gepresenteerd op het Industriepaviljoen (FMPP).

Meer berichten over Slavakto

 

Reageer op dit artikel