nieuws

Recordaantal bezoekers eerste beursdag V.V.W.

Slagersnieuws

HARDENBERG – Er zijn maandag 28 januari maar liefst 1.941 bezoekers geweest op de V.V.W. te Hardenberg, de vakbeurs voor de Vlees, Vis, Wild en Gevogelte branche. Dat meldt beursorganisator Chantal Ganzeboom. Het is beduidend meer dan vorig jaar, toen de eerste beursdag 1.563 bezoekers trok.

Recordaantal bezoekers eerste beursdag V.V.W.

HARDENBERG – Er zijn maandag 28 januari maar liefst 1.941 bezoekers geweest op de V.V.W. te Hardenberg, de vakbeurs voor de Vlees, Vis, Wild en Gevogelte branche. Dat meldt beursorganisator Chantal Ganzeboom. Het is beduidend meer dan vorig jaar, toen de eerste beursdag 1.563 bezoekers trok.

Vanaf het moment dat de deuren van de Evenementenhal te Hardenberg maandagmiddag open gingen was er sprake van een heel goede belangstelling. Ook het aantal standhouders is licht gestegen; vorig jaar 100 tegenover dit jaar 110. Chantal Ganzeboom is dan ook heel tevreden met deze ontwikkelingen. De snelle groei, de beurs wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden, verrast haar.

Full-service

Zonder uitzondering roemen de standhouders de full-service-formule van de beurs. Alhoewel de beurs nog een regionale uitstraling heeft en veel standhouders ook uit het noordoosten van Nederland komen begint de V.V.W. ook een meer nationale aantrekkingskracht te krijgen. Op de eerste dag waren er ook bezoekers uit de zuidelijke provincies.

De V.V.W.-beurs te Hardenberg duurt nog tot woensdag en is te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Er is een breed aanbod van onder andere vlees en vleeswaren, vis, gevogelte en wildproducten. Ook kruidenleveranciers en machinebouwers zijn aanwezig.

 

Reageer op dit artikel