nieuws

Radio-interview met KNS-directeur Van Dootingh

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Mirjam van Dootingh, algemeen directeur van de KNS, zal zaterdagochtend 9 februari in het NOS-Radio 1-Journaal (7.15 uur) worden geïnterviewd.

Radio-interview met KNS-directeur Van Dootingh

RIJSWIJK – Mirjam van Dootingh, algemeen directeur van de KNS, zal zaterdagochtend 9 februari in het NOS-Radio 1-Journaal (7.15 uur)  worden geïnterviewd.

Reden is het door haar en Bert Kolkman van de NBOV (brancheorganisatie voor de bakkers) genomen initiatief om samen met de poeliers, groentemannen en de kaas/speciaalzaken en reformzaken het winkelklimaat in Nederland in positieve zin te veranderen. 
 

Streven is te komen tot een zeer intensieve samenwerking met overheden en vastgoedpartijen om te komen tot een gevarieerd winkelaanbod: een gezonde mix van kleinere ondernemers en grote winkelketens. Dit betekent dat er (financiële) maatregelen genomen moeten worden om het de kleinere ondernemers mogelijk te maken zich te vestigen. Er zullen waarschijnlijk ook één of meerdere slagerondernemers worden geïnterviewd.

 

Reageer op dit artikel