nieuws

Prominente plek slagersfoto’s in nieuw KNS-gebouw

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Ter ere van de opening van het KNS-gebouw schrijft de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) een fotowedstrijd uit.

Prominente plek slagersfoto’s in nieuw KNS-gebouw

RIJSWIJK – Ter ere van de opening van het KNS-gebouw schrijft de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) een fotowedstrijd uit.

Slagers kunnen beeldmateriaal insturen. De KNS maakt een selectie van de mooiste inzendingen die een ereplek krijgen aan de muren van het vernieuwde KNS-gebouw. De foto’s moeten een relatie hebben met het vak en/of de producten van de slager. Het kan gaan om de slagerij, (slacht)dieren, vlees, gerechten, de slager, het werk in de slagerij, de slager als opleider, de slager als kok, de slager en zijn klanten, de slager en zijn medewerkers of de slager en zijn eigen vee, laat de KNS op haar website weten.

Op 29 juni wordt de heropening van het in een modern jasje gestoken KNS-gebouw gevierd. Op deze dag kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen voor de winnende foto’s. De digitale inzendingen moeten voor 22 mei gestuurd worden naar de KNS: e.westerhof@knsnet.nl. Foto’s moeten voldoen aan een resolutie van 300 dpi en in jpeg-formaat worden aangeleverd.

 

Reageer op dit artikel