nieuws

Proeverij winnend Gouden Slagersringproduct

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De KNS zorgt er mede voor dat het winnende product van de Gouden Slagersring tijdens de opening van de Slavakto op maandag 28 september door de daar aanwezige gasten en tijdens de tentoonstelling gekeurd kan worden.

Proeverij winnend Gouden Slagersringproduct

RIJSWIJK – De KNS zorgt er mede voor dat het winnende product van de Gouden Slagersring tijdens de opening van de Slavakto op maandag 28 september door de daar aanwezige gasten en tijdens de tentoonstelling gekeurd kan worden.

Slagers worden met de Gouden Slagersring uitgedaagd om een nieuw product te ontwikkelen. Deze innovatiewedstrijd wordt georganiseerd door Slagerswereld.nl in samenwerking met De Broederschap van de Gouden Slagersring. De keuring wordt gehouden op donderdag 17 september in de SVO-school te Wageningen.
 

Inschrijven
Deelname aan de wedstrijd kost € 50,00 per product. Na ontvangst van uw aanvraagformulier ontvangt u een nota.  Producten kunnen worden ingeleverd op donderdag 17 september van 9.00 tot 12.00 uur op de Vakschool te Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen. Het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement kunnen worden aangevraagd bij: Secretariaat Gouden Slagersring, t.a.v. Arianne van Trigt, Kievitweide 18, 3993 DD Houten, fax (030) 6376105.  Voor meer informatie en vragen over de wedstrijd om de Gouden Slagersring kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Broederschap van de Gouden Slagersring, Paul van Trigt, tel (030) 6376105.

Lees ook: Gouden Slagersring uitdaging voor slagers

Reageer op dit artikel