nieuws

Prijzen voor slagers Bastiaans en Derksen op Slavakto

Slagersnieuws

UTRECHT – De meeste aandacht op de beursvloer van de Slavakto ging uit naar de winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2009: Rien Bezooijen. Maar ook Manolito Bastiaans (foto) en Bas Derksen wonnen mooie prijzen.

Prijzen voor slagers Bastiaans en Derksen op Slavakto

UTRECHT – De meeste aandacht op de beursvloer van de Slavakto ging uit naar de winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2009: Rien Bezooijen. Maar ook Manolito Bastiaans (foto) en Bas Derksen wonnen mooie prijzen.

Manolito Bastiaans van slagerij Hendrikse uit Bussum werd uitgeroepen tot meest talentvolle slager-ondernemer 2009 en Bas Derksen van De Groene Weg uit Nijmegen is de beste biologische slagerij van 2009.

Talentvol

Een dolgelukkige Bastiaans beschikt volgens de jury over een mooie overzichtelijke onderscheidende winkel, met alle faciliteiten om in te spelen op de behoeftes van de hedendaagse verwende consument. De jury had hoge scores voor presentatie (8,24), assortiment (8,61), verzorging (8,58), wetgeving (8,00), personeel (8,75), klantvriendelijkheid/service (8,65) en promotie/reclame (9,00).

Manolito en Thea Bastiaans met de prijs voor de meest talentvolle slager-ondernemer van 2009.

Biologisch

De verraste Bas Derksen is een gedreven ondernemer die zich wil onderscheiden als biologische slager en daarin slaagt hij met een heldere winkel, gelegen naast een moderne natuurvoedingszaak. ‘Ik ben er superblij mee. Een bekroning van al het werk’, aldus Derksen direct na de bekendmaking. Hij scoorde prima op presentatie (8,59), assortiment (8,47), verzorging (8,78), wetgeving (8,14), personeel (8,75), klantvriendelijkheid/service (8,40) en promotie/reclame (8,20).

Bas en Mandy Derksen tonen hun blijdschap aan het publiek in Hal 1 van Jaarbeurs Utrecht. 

 

Reageer op dit artikel